petek, 8. oktober 2010

NENAVADNO BITJE IZ FILMA HIBRID (ang. SPLICE,2009)


Dren je glavni lik okrog katerega se vrti celoten film. Ustvarjena je bila iz lastne radovednosti in želje dveh bioinženirjev Clive (Adrien Brody) in Else (Sarah Polley), ki sta par v poslovnem ter zasebnem življenju.


Je bitje, ki je bilo ustvarjeno iz človeške DNK ter DNK različnih živali, ki bi bitje naredile popolnoma prilagojeno na vse življenjske razmere.


Vincenzo Natali, filmski režiser ter scenarist, je o dren povedal slednje: " Je fascinantno bitje, ker se spreminja. Skozi celoten film gre čez veliko dramatičnih fizičnih transformacij. Želel sem, da bi Dren bila bitje v katero bi zares verjeli."
O iskanju ta prave igralke pa: "Z izborom igralcev smo začeli v Parizu. Iskal sem nekoga, ki bi bil zelo lep, ampak ne na tradicionalen način. Želel sem nekoga, ki je malo androgiden (to pomeni, da ima karakteristike tako ženske, kot moške figure). Spoznal sem to čudovito francosko igralko Delphine Chanéac. Njen nastop za lik Dren je popoln. Je fantastična ter v zgodovini filmskih kreacij igra resnično nepozabljivo pošast."

(vir)

Abigail Chu kot majhna deklica ter Delphine Chanéac kot odrasla Dren.



Delphine Chanéac se je odločila, da si bo pričesko za film sama uredila. Na svojo spretnost pravi, da je sedaj celo hitrjša in spretnejša od nekaterih moških:)


Celotna zasedba od leve proti desni: režiser Vincenzo Natali, Sarah Polley, Abigail Chu, Delphine Chanéac ter Adrien Brody.


Delphine s plišasto igračko majhne Dren :)


ZA KONEC PA ŠE ENA USTVARJALNA:

Kliknite povezavo "USTVARI LASTNEGA HIBRIDA" in s pomočjo oblikovalca bitij genetsko spremenite DNK različnim živalskim vrstam.


Ne se strašit ;)

Natalkakotalka

Ni komentarjev: